Ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön

Jokainen Naps aurinkosähköjärjestelmä rakennetaan johtavan asiantuntijaosaamisen ja kokemuksen, korkealaatuisten komponenttien sekä asiakaskohtaisen suunnittelupalvelun avulla. Osaamista meille on kertynyt neljässä vuosikymmenessä yli 250 000 asennuksen myötä kaikissa olosuhteissa Suomessa ja globaalisti.

Aurinkosähköön ja akkuteknologiaan erikoistuneet insinööritiimimme edustavat sekä kokemusta että tulevaisuuden kehityksen suuntaa. Rakennamme aurinkosähköistyksen tehokkaaksi osaksi yritystoimintanne toimisto-, varasto- tai logistiikkakiinteistöä tai julkista rakennusta.

Kauppakiinteistön ja logistiikkakeskuksen katto on mitä mainioin sijoituspaikka paikalliselle aurinkovoimalalle, joka tuottaa sähköä kiinteistön tarpeisiin – useimmiten ilmanvaihdon tai jäähdytyksen tarpeisiin. Oikein mitoitettu järjestelmä voi leikata keskipäivän kulutushuippuun tarvittavan sähkön ostamista sähkömarkkinoilta. Se on taloudellisesti järkevää, kun se itse tuotettuna ilman polttoainekustannuksia on kiinteähintaista – seuraavat 30 vuotta. 

Logistiikkakeskuksen sähkötrukit ovat mitä mainioin tapa varastoida ja hyödyntää aurinkosähköä. Moderni aurinkosähköjärjestelmä on arkkitehtoniset tavoitteet huomioiden integroitu rakennukseen suunnitteluvaiheessa, merkittävänä osana kiinteistön ympäristömyönteistä julkisivua. Katolle asennettuna järjestelmä on joko näkyvä tai huomaamaton, tavoitteesta riippuen. Aurinkosähkön tuotanto on aina vastuullinen ekoteko.

Ulkonäkö on keskeinen osa laadukasta aurinkosähköjärjestelmää, mutta tärkein on tietysti laadukkaan sähkön tuottaminen seuraavat 25-30 vuotta.  Vuosikymmenten kokemus toiminnasta on vakiinnuttanut Napsille vahvan rutiinin siitä, miten 30 vuotta Pohjolan oloja kestävä järjestelmä toteutetaan.

Järjestelmän keskiössä on laadukas aurinkopaneeli. Napsin valikoimassa on huippulaadukas, tyylikäs ja korkean hyötysuhteen omaava Naps Saana-paneeli, joka valmistetaan omassa tehtaassamme Virossa. Valikoimaamme kuuluu myös laadukas aasialainen paneeli, joka soveltuu erinomaisesti vähemmän näkyville kohteille, kuten logistiikkakiinteistöjen katoille. Paneelit on suunniteltu kestämään vaadittavat lumi- ja jääkuormat ilman säännöllistä lumenluontia. Tämä säästää kiinteistön ylläpitokuluja.

Asennustelinesarja mahdollistaa paneelien asennuksen katolle helposti ja säänkestävästi. Napsilla on pitkä yhteistyö maailman johtavien telinetoimittajien, mm. saksalaisen Schletter GmbH:n kanssa. Tarvittaessa räätälöimme myös kiinnitysratkaisut luotetun kotimaisen kumppanin avulla. Koska laatu on toimintamme keskiössä, käytämme vain tunnettuja ja markkinoilla pitkään toimineita invertteritoimittajia. Meillä on yli 10 vuoden yhteistyö SMA:n ja ABB:n kanssa, jotka edustavat alan ehdotonta kärkeä ja pitkäjänteisyyttä.

Pitkän elinkaaren edellytyksenä on myös laadukkaiden oheiskomponenttien valinta. Esimerkiksi kaapeleissa käytämme vain ulkoasennukseen ja yli 20 vuoden UV-säteilyn altistukselle soveltuvia tuotteita.

Tutustu referenssikohteisiimme ja ota yhteyttä myynnin tai teknologian asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoa. Etsimme myös uusia arkkitehtikumppaneita aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun.